Zvučni slušni aparati

Ukratko o Resound-u

ReSound je poznati proizvođač slušnih aparata koji je dioGN Grupacije, jedne od najstarijih i najcjenjenijih tehnoloških kompanija u Danskoj. 
Osnovan 1943. godine, ReSound je decenijama postao sinonim za inovacije u slušnim aparatima, pružajući korisnicima širom sveta vrhunsku tehnologiju i kvalitet. Proizveden je u Danskoj, ali je dostupan u preko 80 zemalja širom sveta, među kojima je i Srbija. 

Jedan od njihovih najnovijih proizvoda jeReSound ONE, slušni aparat koji koristi najnoviju tehnologiju za pružanje prirodnog iskustva slušanja. Ovaj uređaj koristi M&RIE (Microphone & Receiver-In-Ear) tehnologiju koja omogućava korisnicima da čuju zvukove kakve je priroda zamislila.

Različiti modeli Reosund slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

ReSound je lider u tehnološkim inovacijama slušnih aparata, transformirajući način na koji korisnici slušaju i komuniciraju.
Evo nekoliko ključnih tehnoloških mogućnosti koje ReSound nudi:

M&RIE (Microphone & Receiver-In-Ear) tehnologija: Ova inovacija omogućava korisnicima da čuju zvukove prirodnije nego ikada prije. Integracijom mikrofona direktno u ušni kanal, ReSound ONE pruža jedinstveno iskustvo slušanja koje odražava prirodnu akustiku uha.

ReSound Smart 3D aplikacija: Ova aplikacija omogućava korisnicima da prilagode svoje slušno iskustvo putem pametnog telefona. Bilo da trebate podesiti jačinu zvuka, balansirati bas i visoke tonove ili pristupiti različitim zvučnim programima, sve je moguće s ovom aplikacijom.

Bežično povezivanje: ReSound slušni aparati mogu se bežično povezati na različite uređaje, kao što su televizori, stereo uređaji ili pametni telefoni, omogućavajući korisnicima da emituju zvuk direktno do svojih slušnih aparata.

Tinnitus terapija: Za one koji pate od tinitusa, ReSound nudi terapeutske zvukove koji mogu pomoći u ublažavanju simptoma. Ova funkcija se može prilagoditi individualnim potrebama korisnika.

Otpornost na vodu Mnogi ReSound slušni aparati su dizajnirani da budu otporni na vodu, prašinu i vosak, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu u različitim okruženjima.

Ove tehnološke mogućnosti su samo vrh ledenog brega kada je u pitanju ono što ReSound nudi. Kroz stalnu inovaciju i posvećenost korisničkom iskustvu, ReSound nastavlja da postavlja standard u industriji.

Prednosti i nedostaci

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Resound slušnih aparata.
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Resound slušnih aparata.

Naša ocjena za Resound slušne aparate je: 4,7

Ako želite besplatno testirati najnaprednije slušne aparate, testirati svoj sluh ili zakazati informativni razgovor sa stručnjakom, ispunite kontakt obrazac u nastavku.

Zakažite besplatan termin

Možete nas pronaći u gradovima:

BIJELJINA – SARAJEVO – BANJA LUKA – MOSTAR – TUZLA – BRČKO