Phonak slušni aparati

Ukratko o Phonak-u

Phonak je dioSonova Grupe, vodeće kompanije u oblasti slušnih rešjenja sa sjedištem u Švicarskoj. Osnovan 1947. godine, Phonak se godinama razvio u jedan od najprepoznatljivijih brendova u industriji slušnih pomagala. Sa misijom povezivanja ljudi sa svijetom zvuka, Phonak je postao sinonim za kvalitet, inovativnost i posvećenost korisnicima.

Jedan od najnovijih proizvoda koje je Phonak uveo na tržište je Phonak Audeo Paradise, slušni aparat koji kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa elegantnim dizajnom, pružajući korisnicima izuzetno iskustvo.

Različiti modeli Phonak slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Phonak je oduvijek bio na čelu tehnoloških inovacija u industriji slušnih aparata. Evo nekih od ključnih tehnoloških karakteristika koje Phonak nudi:

AutoSense OS™: Ova tehnologija automatski prilagođava postavke slušnog aparata prema okolini korisnika, pružajući optimalno slušno iskustvo u svim situacijama.

Roger™ tehnologija: Posebno dizajniran za bolje razumijevanje govora u bučnim okruženjima, Roger™ omogućava korisnicima da se lako prilagode i komuniciraju čak iu najbučnijim situacijama.

Direktno povezivanje: Većina Phonak slušnih aparata može se direktno povezati sa pametnim telefonima, televizorima i drugim uređajima, omogućavajući korisnicima da uživaju u muzici, pozivima i drugim medijima direktno preko svojih uređaja.

Aplikacija Phonak Remote: Ova aplikacija omogućava korisnicima da prilagode postavke svojih uređaja direktno sa svog pametnog telefona, pružajući dodatnu fleksibilnost i kontrolu.

Prednosti i nedostaci

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Phonak slušnih aparata.
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Phonak slušnih aparata.

Naša ocjena za Phonak slušne aparate je: 4,6

Ako želite besplatno testirati najnaprednije slušne aparate, testirati svoj sluh ili zakazati informativni razgovor sa stručnjakom, ispunite kontakt obrazac u nastavku.

Zakažite besplatan termin

Možete nas pronaći u gradovima:

BIJELJINA – SARAJEVO – BANJA LUKA – MOSTAR – TUZLA – BRČKO