Beltone slušni aparati

Osnovne informacije o Beltone aparatima

Beltone, sa korijenima koji potiču iz srca Čikaga, postoji više od osam decenija kao simbol kvaliteta i inovacije u svetu slušnih aparata. Od svog osnivanja 1940. godine, Beltone je fokusiran na pružanje rješenja koja su prilagođena individualnim potrebama korisnika, postavljajući na taj način standard u personaliziranoj audiološkoj njezi. Tokom godina, Beltone je razvio niz proizvoda koji odražavaju najnovije tehnološke trendove, a jedan od najistaknutijih je svakako Beltone Trust, koji korisnicima pruža neuporedivo bogato iskustvo slušanja.

Različiti modeli beltone slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Beltone je uvijek težio da bude korak ispred kada je tehnologija u pitanju. Evo nekih specifičnih tehnoloških karakteristika po kojima se Beltone ističe:

Tinnitus Breaker Pro: Ova tehnologija pruža terapeutsku podršku oboljelima od tinitusa, nudeći im olakšanje od kontinuiranih zvučnih smetnji.

Ear-to-Ear komunikacija: Omogućuje da dva slušna aparata međusobno komuniciraju, prilagođavajući se okruženju u realnom vremenu za optimalno slušno iskustvo.

Remote Care: Ova funkcija omogućava korisnicima da se konsultuju sa svojim audiologom putem aplikacije, bez potrebe za fizičkom posjetom.

Beltone's myPAL: Prijenosni mikrofon koji korisnicima omogućava da jasno čuju govor čak iu najbučnijim okruženjima, kao što su restorani ili konferencije.

Prednosti i nedostaci

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Beltone slušnih
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Beltone slušnih

Naša ocijena za Beltone slušne aparate je: 4,2

Ako želite besplatno testirati najnaprednije slušne aparate, testirati svoj sluh ili zakazati informativni razgovor sa stručnjakom, ispunite kontakt obrazac u nastavku.

Zakažite besplatan termin

Možete nas pronaći u gradovima:

BIJELJINA – SARAJEVO – BANJA LUKA – MOSTAR – TUZLA – BRČKO