Simens/Signia slušni aparati

Osnovne informacije o
Siemens/Signia aparatima

Siemens, sada poznat kao Signia, jedan je od vodećih brendova u svijetu slušnih aparata s tradicijom dugom više od jednog stoljeća. Iako je Siemens bio poznat kao pionir u ovoj industriji, Signia je postala njihov specijalizovani brend za inovativna rješenja za sluh. Sa sjedištem u Nemačkoj, Signia je dio Sivantos Grupe, koja je nastala kao nezavisna kompanija nakon odvajanja od Siemens AG-a 2015. godine. godine.

Jedan od najnovijih proizvoda koje je Signia predstavila na tržištu je Signia Xperience, slušni aparat koji koristi dinamičke senzore kako bi korisnicima pružio personalizirano i prirodno iskustvo sluha.

Različiti modeli Signia slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Signia je poznata po svojoj posvećenosti pružanju naprednih tehnoloških rješenja koja zadovoljavaju potrebe korisnika. Evo nekih od ključnih tehnoloških karakteristika koje Signia nudi:

Vlastita obrada glasa (OVP™): Ova tehnologija omogućava korisnicima da čuju vlastiti glas u prirodnom tonu, bez osjećaja “zatvorenosti” ili izobličenja.

Senzori akustičnog pokreta: Ovi senzori otkrivaju pokrete korisnika i prilagođavaju zvuk u realnom vremenu, pružajući jasnoću čak i u dinamičnim okruženjima

Direktna povezivost: Većina Signia slušnih aparata može se direktno povezati s pametnim telefonima, televizorima i drugim uređajima, pružajući korisnicima kristalno čist zvuk.

Aplikacija Signia: Ova aplikacija omogućava korisnicima da prilagode postavke uređaja, prate svoje zdravstvene podatke, pa čak i koriste geolokaciju za pronalaženje izgubljenih uređaja.

Prednosti i nedostaci

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Simens/Signia slušnih aparata.
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Simens/Signia slušnih

Naša ocijena za Signia slušne aparate je: 4,6

Ako želite besplatno testirati najnaprednije slušne aparate, testirati svoj sluh ili zakazati informativni razgovor sa stručnjakom, ispunite kontakt obrazac u nastavku.

Zakažite besplatan termin

Možete nas pronaći u gradovima:

BIJELJINA – SARAJEVO – BANJA LUKA – MOSTAR – TUZLA – BRČKO