Oticon slušni aparati

Osnovne informacije o Oticon-u

Oticon je jedan od pionira u industriji slušnih pomagala, sa više od 100 godina iskustva u pružanju rješenja za oštećenje sluha. Sa sjedištem u Danskoj, Oticon je dio William Demant Holdinga, globalna kompanija koja se fokusira na inovativna rješenja za sluh. Osnovan 1904. godine od strane Hans Demant Oticon je vođen misijom da pomogne osobama sa oštećenjem sluha da žive punim životom.

Neki od najnovijih proizvoda koje je Oticon predstavio na tržištu uključuju Oticon More, revolucionarni slušni aparat koji koristi duboko učenje i umjetnu inteligenciju kako bi korisnicima pružio bogatije iskustvo sluha.

Različiti modeli Oticon slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Oticon je poznat po svojoj posvećenosti istraživanju i razvoju, te stalnom uvođenju inovacija koje poboljšavaju kvalitetu života korisnika. Evo nekih od ključnih tehnoloških karakteristika koje Oticon nudi:

Tehnologija BrainHearing™: Ova tehnologija je dizajnirana da podrži mozak u procesu slušanja, smanjujući kognitivni napor i omogućavajući korisnicima da bolje razumiju govor i zvukove iz okoline.

OpenSound Navigator™: Omogućava korisnicima da uživaju u balansiranom i prirodnom zvuku, filtrirajući buku uz pružanje jasnoće govora.

Direktno povezivanje: Većina Oticon slušnih aparata može se direktno povezati sa pametnim telefonima i drugim uređajima, pružajući korisnicima kristalno čist zvuk za muziku, pozive i druge medijske sadržaje.

Aplikacija Oticon ON: Ova aplikacija omogućava korisnicima da prilagode postavke uređaja, prate svoje zdravstvene podatke i čak koriste geolokaciju za pronalaženje izgubljenih uređaja.

Ove tehnološke mogućnosti su samo vrh ledenog brega kada je u pitanju ono što ReSound nudi. Kroz stalnu inovaciju i posvećenost korisničkom iskustvu, ReSound nastavlja da postavlja standard u industriji.

Prednosti i nedostaci

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Oticon slušnih aparata.
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Oticon slušnih aparata.

Naša ocjena za Resound slušne aparate je: 4,4

Ako želite besplatno testirati najnaprednije slušne aparate, testirati svoj sluh ili zakazati informativni razgovor sa stručnjakom, ispunite kontakt obrazac u nastavku.

Zakažite besplatan termin

Možete nas pronaći u gradovima:

BIJELJINA – SARAJEVO – BANJA LUKA – MOSTAR – TUZLA – BRČKO